Lomakkeet

Lomakkeet

Asunnon hakeminen

Hakiessasi asuntoa Virroilta, voit täyttää asuntohakulomakkeen suoraan nettisivuiltamme. Lomakkeen voit myös tulostaa ja täyttää sen käsin. Hakulomakkeen saat myös toimistoltamme.
Täytä asuntohakulomake ja toimita meille tarvittavat liitteet ja todistukset, niin asunnon etsiminen alkaa heti. Sopivan asunnon vapauduttua, otamme sinuun yhteyttä toiveesi mukaan puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse.

Voit myös täyttää sähköisen asuntohakemuslomakkeen.

Irtisanominen

Asunto tulee irtisanoa kirjallisesti. Irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jolloin irtisanominen tehdään.
Irtisanominen tehdään irtisanomislomaketta käyttäen. Vuokralaisen tulee omakätisesti allekirjoittaa lomake. Irtisanomisen voi tehdä myös toimistollamme

Vakuudet

Vuokrasuhteen ehtojen vakuudeksi kaikilta vuokralaisilta edellytetään vakuuden asettamista.
Vuokralainen maksaa yhtiölle vakuusmaksun, joka on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Vakuusmaksu pidetään yhtiön tilillä koko vuokrasuhteen keston ajan. Maksu palautetaan vuokrasuhteen päätyttyä, mikäli vuokralainen on täyttänyt velvoitteensa ja asunto luovutetaan kaikkine avaimineen siivottuna normaalissa kunnossa. Vuokranantajalla on oikeus pidättää vakuusmaksusta kaikki vuokrasopimuksen ehtojen perusteella syntyneet saatavansa.

Asumistuki

Kela hoitaa seuraavia asumisen tukia:

  • yleinen asumistuki
  • eläkkeensaajan asumistuki
  • opintotuen asumislisä
  • sotilasavustuksen asumisavustus

Kelan sivuilla voit arvioida mahdollisuutesi saada yleistä asumistukea ja laskea tuen määrän käyttämällä laskentaohjelmaa joka antaa syötetyillä tiedoilla arvion asumistuen määrästä. Hakemuslomakkeita saa tulostettua Kelan lomakepalvelusta.
www.kela.fi